Tilbud!

Object dame bukser OBJJUNA – Sage Dots

Original price was: 360 kr..Current price is: 180 kr..

Kvalitet og stil mødes i disse elegante Object damebukser med et trendy pletprint. Perfekte til at skabe et sofistikeret look.

Køb her

Varenummer (SKU): 5394800529513488 Kategori:

De Object dame bukser OBJJUNA – Sage Dots er en sand perle i enhver garderobe. Med deres subtile mønster af sødt sagegrønne prikker bringer disse bukser lethed og elegance til ethvert outfit.

Designet med en behagelig løsthed og en elastisk talje, giver disse bukser den perfekte balance mellem stil og komfort. Deres vidde ben skaber en chic og afslappet silhuet, der passer til enhver kropsform.

Fremstillet af 85% Viscose LENZING™ ECOVERO™ og 15% nylon, er disse bukser ikke kun smukke, men også bæredygtige. LENZING™ ECOVERO™-viscosefiber er fremstillet af bæredygtigt skovbrug og produceres med lavere miljømæssig påvirkning. På den måde kan du ikke kun føle dig godt tilpas i disse bukser, men også vide, at du træffer et valg, der støtter en mere ansvarlig modeindustri.

Med lommer i begge sider foran tilføjer disse bukser både funktionalitet og stil. Du kan nemt kombinere dem med en simpel t-shirt til en afslappet dagligdags look, eller med en smuk bluse for at skabe et mere sofistikeret udtryk.

Object dame bukser OBJJUNA – Sage Dots vil helt sikkert blive en favorit i din garderobe, der bringer både komfort og stil til dit tøjvalg. Giv din garderobe et løft med disse elegante og bæredygtige bukser, og lad dem blive en del af din signaturstil.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Object dame bukser OBJJUNA – Sage Dots”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.