Forsendelse

Hos DiModa Clothing har vi 2 typer af forsendelser

  • GRATIS levering ved køb over 500kr med valgfrit udleveringssted med PostNord og Pakkeboks/Hjemmelevering med DAO (49kr med omdeling til privat hjem samt erhverv med PostNord)
  • Fragtpris 29kr ved køb under 500kr

Vi har hos DiModa Clothing valgt at benytte PostNord  & DAO365 som fragt firma. og 95% af alle vores pakker er hos vores kunder dagen efter!

Du har GRATIS fragt på alle køb over 500kr, og betaler kun 29kr hvis du køber et produkt til under 500kr.

Mangler du din returblanket så finder du den HER

Returnering

Hos DiModa Clothing har du altid 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dit tøj/klar til afhentning hos pakkeboks/posthus. Det giver dig god tid til at prøve tøjet og se om det er noget for dig.

Tøjet skal returneres i samme stand som ved modtagelse, uden pletter, parfume og hangtags skal være på tøjet. Den kasse som tøjet blev fremsendt i, kan evt. genanvendes ved returnering.

Den medsendte returneringsblanket skal ALTID være udfyldt og sendt retur med dit tøj – så der ikke er misforståelse for hvad der skal ske med tøjet.

Vi har skrevet link til returlabel på returblanketten, og ved benyttelse af denne løsning er dit tøj fuldt forsikret ved returnering men findes også HER

Benyttelse af returlabel koster 49kr og vil blive fratrukket i dit tilgodehavende med mindre du vælger at benytte din mulighed ved at få dit tilgodehavende på et gavekort (som ikke senere kan udbetales til kontant).

Sendes tøjes retur EFTER de 14 dages returret’s frist er overskredet, kan varen ikke refunderes og det vil koste et fragtforsendelse gebyr på 49kr at få samme pakke fremsendt igen.

De 14 dage regnes fra den dag du kan afhente din pakke på posthus/pakkeboks til den dag du har indleveret pakken til retur på posthuset.

Er der en fabrikations fejl på tøjet, eller er der fremsendt en forkert varer, skal du blot benytte vores returlabel, og der vil i så fald ikke blive fratrukket de 49kr i dit tilgodehavende.

Giv os besked på kontakt@dimoda.dk eller på tlf. 42 51 98 00 ved returnering pga. fejl på varer eller mangelfuld/forkert varer fremsendt. 

Vi henviser i øvrigt til vores altid gældende handelsvilkår.

Gratis Returret

Vi tilbyde hos DiModa gratis returret, hvis du returnere dit tøj inden de 14 dages returret er overskredet. Ønsker du gratis returret får du ikke pengene udbetalt, men i stedet udsteder vi et digitalt gavekort der sendes til dig/den person der har bestilt varen på mail.

Gavekortet kan ikke senere udbetales til et kontant beløb. Gratis returret gælder alle varer dog ikke nedsatte varer!

Varen skal sendes retur med vores returlabel fra PostNord hvis der skal ske gratis retur.

Ønsker du at printe en retur pakkelabel kan det gøres her: https://dimoda.dk/retur-fragtlabel/