Om DiModa Clothing

Dimoda Clothing ApS blev stiftet tilbage i februar 2017 af Sabrina og Michael.

Visionen for DiModa er, at det skal være enkelt og tilgængeligt at finde sit tøj online. Hos os finder du hverdagstøj, festtøj, undertøj, sko og smykker - altid i god kvalitet og til fornuftige priser. 

Hos DiModa er kunden altid i centrum. Lige fra det første klik på webshoppen til pakken er leveret i fin indpakning dagen efter - og til den opfølgende kundemail, hvor du bliver båret igennem et univers af lækre styles og får masser af inspiration.

Du finder et stort udvalg af lækre danske og internationale mærker som Tommy Hilfiger, Calvin Klein, VILA Clothes, Vero Moda, PIECES, ONLY og mange, mange flere.

Målet for DiModa er ikke at have et kæmpestort udvalg af mærker. Vi bruger i stedet tid på selv at håndplukke de mærker, vi mener, passer ind i DiModas koncept, som handler om at have styles i massevis af dejlige og friske farver - og altid et udvalg af klassiske musthaves styles, der kan bruges til alt. Samtidig kan du altid finde et stort udvalg af varmt strik til de kolde måneder, masser af kjoler til sommerens fester og de allerbedste jeans til enhver kropstype.

Hos DiModa betyder det meget for os, at vores medarbejdere har det godt, og at vi alle trives i et travlt og meget dynamisk miljø. Tonen er altid god, musikken høj og smilene brede.

Sabrina & Michael Rasmussen

         

ONLY Safron 7/8 Blazer, Lyseblå
ONLYONLY Safron 7/8 Blazer, Lyseblå
Tilbuds pris224,96 kr
PIECES Kate Blonde Stroptop NOOS, Råhvid
PiecesPIECES Kate Blonde Stroptop NOOS, Råhvid
Tilbuds pris97,46 kr
ONLY Blush Ank. Jeans NOOS, Blå
ONLYONLY Blush Ank. Jeans NOOS, Blå
Tilbuds pris224,96 kr

Til hverdag & arbejde

ær afslappet og stilfuld på samme tid, med dette sæt. En behagelig blazer med let figursyet, en feminin blondetop, og et par skønne stretchy lyseblå jeans. Så er du klar!

Blazer 299,95 kr.

Jeans 299,95 kr.

Top 129,95

Shop hele looket til 599,- og få toppen gratis med.

Mærke Produkt
Tilbuds pris45,00 kr
Mærke Produkt
Tilbuds pris45,00 kr
Mærke Produkt
Tilbuds pris45,00 kr
Mærke Produkt
Tilbuds pris45,00 kr
Mærke Produkt
Tilbuds pris45,00 kr
Mærke Produkt
Tilbuds pris45,00 kr