Om DiModa Clothing

 

Dimoda Clothing ApS blev stiftet tilbage i februar 2017 af Sabrina & Michael.

Visionen for DiModa er en nem tilgængelig onlineshop, hvor den almene danske kvinde kan finde sit hverdagstøj, festtøj, undertøj og sko. Overskuelige priser, god kvalitet og mærker som er kendt.

Hos DiModa er fokus at kunden er i centrum, lige fra det første klik på webshoppen, til pakken er leveret i en fin indpakning dagen efter, til den opfølgende kundemail hvor du som kunde bliver båret igennem et univers af lækre styles.

Du finder som kunde et stort udvalg af lækre danske og internationale mærker som Tommy Hilfiger, Calvin Klein, VILA Clothes, Vero Moda, PIECES, Saint Tropez, ONLY og mange flere.

Målet for DiModa er ikke at have et kæmpe stort udvalg af mærker, men Sabrina & Michael  håndplukker selv de mærker som de mener passer ind i konceptet for DiModa, og i den lækre stil som DiModa har valgt som primært består af en masse skønne og friske farver, og altid et stort udvalg af klassiske sorte, hvide og grå styles.

Det skal være muligt for kunden at finde et stort udvalg af basic varer som fungere til hverdagsbrug, heriblandt lækre jeans både med og uden stræk, rippet jeans, feminine blondebluser, og kjoler og bluser med mønster.

Samtidig kan du altid finde et stort udvalg om vinteren i strik. Der er altid et lækkert udvalg af strikkjoler, og strik cardigan så du ikke går forgæves om efteråret og vinteren.

Hos DiModa lægges der også stort vægt på at medarbejderne har det godt, og trives i et travlt og meget dynamisk miljø, tonen er altid god, og smilet er der altid til en kollega.

Herunder finder du DiModa’s ansatte foruden Sabrina & Michael Rasmussen som er indehaverne.

 

Mød vores medarbejdere

Sabrina Rasmussen

Ejer / Direktør

Sabrina Rasmussen

CEO/Indehaver

Michael Rasmussen

CFO/Indehaver

Katrine Memborg

Ansvarlig for PR, Marketing & Content

Cathrine Bagger

Mediegrafiker

Nanna Hartvig

Webshop Medarbejder & Lager Ansvarlig

Camilla Sørensen

Lagermedarbejder

Celina Lidholm Jensen

Lagermedarbejder

Nikoline Kofod

Team Leder &

Ansvarlig For Produkt Oprettelse

Ida Düring

Kundeservice