Forsendelse

Hos DiModa Clothing har vi 2 typer af forsendelser

  • GRATIS levering ved køb over 399kr med valgfrit udleveringssted med PostNord (49kr med omdeling til privat hjem samt erhverv)
  • Fragtpris 29kr ved køb under 399kr med valgfrit udleveringssted PostNord (49kr med omdeling til privat hjem samt erhverv)

Vi har hos DiModa Clothing valgt at benytte PostNord som fragt firma. og 95% af alle vores pakker er hos vores kunder dagen efter!

Du har GRATIS fragt på alle køb over 399kr, og betaler kun 29kr hvis du køber et produkt til under 399kr.

Returnering

Hos DiModa Clothing har du altid 14 dages fuld returret, gældende fra den dag du modtager dit tøj/klar til afhentning hos pakkeboks/posthus. Det giver dig god tid til at prøve tøjet og se om det er noget for dig.

Tøjet skal returneres i samme stand som ved modtagelse, uden pletter, parfume og hangtags skal være på tøjet. Den kasse som tøjet blev fremsendt i, kan evt. genanvendes ved returnering.

Den medsendte returneringsblanket skal ALTID være udfyldt og sendt retur med dit tøj – så der ikke er misforståelse for hvad der skal ske med tøjet.

Vi har skrevet link til returlabel på returblanketten, og ved benyttelse af denne løsning er dit tøj fuldt forsikret ved returnering men findes også HER

Benyttelse af returlabel koster 49kr og vil blive fratrukket i dit tilgodehavende.

Sendes tøjes retur EFTER de 14 dages returret’s frist er overskredet, kan varen ikke refunderes og det vil koste fragtforsendelse på 49kr at få samme pakke fremsendt igen.

Er der en fabrikations fejl på tøjet, eller er der fremsendt en forkert varer, skal du blot benytte vores returlabel, og der vil i så fald ikke blive fratrukket de 49kr i dit tilgodehavende.

Giv os besked på kontakt@dimoda.dk eller på tlf. 42 51 98 00 ved returnering pga. fejl på varer eller mangelfuld/forkert varer fremsendt. 

Mangler du din returblanket, kan du hente den her RETURBLANKET

Vi henviser i øvrigt til vores altid gældende handelsvilkår.

Ombytning af varer

Vi tilbyder gratis ombytning af alle IKKE nedsatte varer, som er over 299kr.

Ombytning af varer kan kun ske én gang!, herefter gælder der ikke længere gratis ombytning.

Ombytning af varer skal ske inden for 14 dage efter varen er leveret til dig.

Ønsker du at printe en retur pakkelabel kan det gøres her: https://dimoda.dk/retur-fragtlabel/