Out of the day

Når modemessen kalder er det top prioritet at outfittet spiller. Nannas outfit er sat sammen af nogle af de nye styles vi lige har fået online. Vejret er jo enormt skiftende lige nu så en sikker vinder er et let efterårsoutfit med en lidt tykkere cardigan over som kan varme på de lidt køligere dage. T-shirten er fra Pieces og hedder Kitte, den findes lige nu i flere farver og er en bred ribbet t shirt med en stolpe ned for med trykknapper. Denne pastelilla farve er en skøn og meget moderigtig farve lige nu. T-shirten ligger online til 130kr. I nederdelen går den lilla farve igen i de små lilla og gule blomster, nederdelen er fra YAS til 350kr, og er i øvrigt i 100% bomuld og er let og åndbar. Brug gerne et sæt tykke strømpebukser her i overgangs perioden. Vi har de lækreste fleece strømpebukser som er fantastiske her i den lidt kolde periode..

Udover sættet har Nanna den nye chunky cardigan fra ONLY til 280kr i den smukke petroliums blå farve der bryder med de ellers meget feminine farver, men som også går igen i nederdelens smukke print. Sættet er toppet op med cross body tasken fra Calvin Klein til 700kr og sneakers med chunky sål og kontrast snørrebund fra Ichi til 400kr.

”Sættet er enormt behageligt at have på. Jeg føler mig både moderigtig, men samtidig komfortabel”

-Nanna, webshop assistent

Få det bedste ud af dit outfit og med meget få ændringer kan du spice dit hverdagssæt op til et lækkert gå-i-byen sæt. Skift de casual sneakers ud med en højhælet støvle, eller en feminin stillet, og sæt en passende taske til outfittet og du har et sæt til aftenbrug. Der skal nogle gange ikke det store til at forandre et outfit fra et simpelt hverdagssæt, til et gå-i-byen outfit. Og med disse simple steps får du flere muligheder i hvert sæt, eller item i dit skab. Nederdelen har virkelig fået sit comeback, og ses overalt i modebilledet. Nederdelen kan bruges hele året og er kombineret med en strik, et cool men også feminint efterårs outfit. Tilsæt bare strømpebukser og brug nederdelen hele året.

“Cool men også feminint

efterårs outfit”

Hos Dimoda elsker vi PC Kitte: ikke mindst for kvaliteten, men også for de de fede detaljer. PCKitty er lavet i en lækker bomuldsjersey i en bred ribbet kvalitet med knapper på fronten, og er en model der passer til alle outfits. Det er en nem basic style der kan mixes og matches med både bukser og nederdele, og er en cool basic tee at have under en strik, hvis det ikke skal være for kedeligt. Den har alle de fine detaljer der gør den lidt ekstra cool. PcKitte findes i 5 farver på shoppen og er en model vi altid har som NOOS da vi er så glade for den.. Find PCKitte i alle farverne online til bare 130kr for T-shirten. Kitte findes også med lange ærmer og ærmeløs som stroptop.

Spar 10% på første køb