Out of the day

Når modemessen kalder er det top prioritet at outfittet spiller. Nannas outfit er sat sammen af nogle af de nye styles vi lige har fået online. Vejret er jo enormt skiftende lige nu så en sikker vinder er et let efterårsoutfit med en lidt tykkere cardigan over som kan varme på de lidt køligere dage. T-shirten er fra Pieces og hedder Kitte, den findes lige nu i flere farver og er en bred ribbet t shirt med en stolpe ned for med trykknapper. Denne pastelilla farve er en skøn og meget moderigtig farve lige nu. T-shirten ligger online til 130kr. I nederdelen går den lilla farve igen i de små lilla og gule blomster, nederdelen er fra YAS til 350kr, og er i øvrigt i 100% bomuld og er let og åndbar. Brug gerne et sæt tykke strømpebukser her i overgangs perioden. Vi har de lækreste fleece strømpebukser som er fantastiske her i den lidt kolde periode..

Udover sættet har Nanna den nye chunky cardigan fra ONLY til 280kr i den smukke petroliums blå farve der bryder med de ellers meget feminine farver, men som også går igen i nederdelens smukke print. Sættet er toppet op med cross body tasken fra Calvin Klein til 700kr og sneakers med chunky sål og kontrast snørrebund fra Ichi til 400kr.

”Sættet er enormt behageligt at have på. Jeg føler mig både moderigtig, men samtidig komfortabel”

-Nanna, webshop assistent

Få det bedste ud af dit outfit og med meget få ændringer kan du spice dit hverdagssæt op til et lækkert gå-i-byen sæt. Skift de casual sneakers ud med en højhælet støvle, eller en feminin stillet, og sæt en passende taske til outfittet og du har et sæt til aftenbrug. Der skal nogle gange ikke det store til at forandre et outfit fra et simpelt hverdagssæt, til et gå-i-byen outfit. Og med disse simple steps får du flere muligheder i hvert sæt, eller item i dit skab. Nederdelen har virkelig fået sit comeback, og ses overalt i modebilledet. Nederdelen kan bruges hele året og er kombineret med en strik, et cool men også feminint efterårs outfit. Tilsæt bare strømpebukser og brug nederdelen hele året.

“Cool men også feminint

efterårs outfit”

Hos Dimoda elsker vi PC Kitte: ikke mindst for kvaliteten, men også for de de fede detaljer. PCKitty er lavet i en lækker bomuldsjersey i en bred ribbet kvalitet med knapper på fronten, og er en model der passer til alle outfits. Det er en nem basic style der kan mixes og matches med både bukser og nederdele, og er en cool basic tee at have under en strik, hvis det ikke skal være for kedeligt. Den har alle de fine detaljer der gør den lidt ekstra cool. PcKitte findes i 5 farver på shoppen og er en model vi altid har som NOOS da vi er så glade for den.. Find PCKitte i alle farverne online til bare 130kr for T-shirten. Kitte findes også med lange ærmer og ærmeløs som stroptop.

Fashion-week

Fashion Week

                     ….Eller Fashion dage

Det er jo ingen hemmelighed at det blev en meget anderledes modeuge i år. Ingenting var som det plejede.. nye regler og forbehold der gjorde at modeshow og messer var en del anderledes i år. De nye omstændigheder gjorde også at vi her hos Dimoda ikke skulle ud og browse som vi ellers plejer at gøre det. Modeugen blev kun til to dage for vores vedkommende, og hvad der for os normalt vis er en kæmpe stor begivenheder, blev til to hyggelige indkøbsdage som var pre-bookede og i showrooms. Vi ELSKER modemessen da den for os som tekstilvirksomhed giver en masse ny inspiration til den kommende sæson. Og en muligheden for at holde os opdateret på trends og farver, så vi kan være helt skarpe på hvad i som kunder ønsker at se hos Dimoda også. Vi gør i hvert fald vores aller bedste for at holde os og dermed jer orienteret 🙂 

Når det så er sagt synes jeg de brands vi besøgte havde gjort det enormt nemt at være indkøber i en anderledes tid med forbehold. Vi startede dagen i Bestseller huset som danner rammen for mange af Bestsellers brands. Det er simpelhen den mest vidunderlige bygning der siden 2003 har huset Bestsellers mange smukke showrooms. Bygningen er det 250 år gamle Lindencrones Palæ, og er en fredet bygning som er meget smuk indvendig.

 

”Bygningen der huser Bestsellers showrooms

er det 250 år gamle Lindencrones palæ”

Palæet har den smukkeste indretning og ligner jo nærmest et prinsesse slot, med deres smukke vinkeltrapper, kæmpe store smukke vinduer, ornamenter og antikke møbler. Helt perfekte omgivelser til at få fremvist de smukkeste kollektioner i. Det er alligevel en fantastisk kontrast at se trendy og moderne kollektioner i antikke møbler og med antik kunst på væggene. Fantastisk atmosfære og oplevelse.

Farver, print og lækkerier

Vi besøgte både Pieces, Vero Moda, Only, Vila og Yas på de to dage vi var derinde. Det er altid spændende at se hvad de forskellige brands kan tilbyde, og der er ingen tvivl om at vi stor-elsker forårskollektioner. Ikke alene for de farver og prints vi ser, men også fordi forårskollektioner emmer af sol og sommer. Og hvilke imponerende forårskollektioner vi har set i denne omgang! vi glæder og helt enormt tiI at modtage de smukke kollektioner til næste år. I denne omgang var det gennemgående tema helt klart pasteller, -og masser af pasteller. Lyse smukke farverige farvekombinationer i mange sammensætninger, både som ”colourblocking” og i prints. Blomsterprint var det mest gennemgående tema på print delen, og vi har selvfølgelig købt en masse skønne prints og farver til jer. Så i kan godt glæde jer.

”I denne omgang var det gennegående tema helt klart pasteller, og masser af pasteller. Lyse smukke og farverige farvekombinationer”

Sneak peak fra forårets gennemgående farver, billederne er taget hos Pieces

Så sædvanlig modemesse blev det ikke til, men forårsindkøbende blev gjort i bedste stil på trods af omstændighederne. Vi glæder os til næste sæson og håber at alt ser lysere ud og at vi igen kan opleve CIFF messen og alt der hører med. Vi elsker messerne, og vi elsker stemningen, maden, hyggen, inspirationen og socialiseringen; så vi ses næste år CIFF. 

Spar 10% på første køb