Betaling

Hos diModa kan du betale med betalingskort, via bankoverførelse eller via din mobiltelefon med Mobile Pay – uanset betalingsmetode er det altid sikker betaling til os og 100% gebyrfrit. Du har også mulighed for at betale via ViaBill, som er en sikker afdragsordning vi har igennem en ekstern partner.

ViaBill er en nem betalingsmåde på danske webshops. ViaBill giver dig en konto med 2.000 kroner, som du kan bruge til at købe på danske webshops. Denne konto op til 2.000kr er rente og gebyrfrit,

Beløbet betaler du tilbage over netbank i rater, som passer dig.

Læs mere om Viabill her www.viabill.dk

Betalingskort

Vi modtager følgende betalingskort: Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron & Maestrocard.

Anvendelse af betalingskort hos diModa Clothing er sikkert og certificeret af QuickPay, hvilket betyder, at du som kunde ikke løber nogen risiko, når du anvender dit betalingskort. Dine indtastede kortoplysninger kommer aldrig diModa Clothing i hænde. Beløbet hæves først på dit kort, når varerne afsendes fra diModa. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved selve købet.

Mobile Pay

MobilePay Online er en nem og hurtig måde at betale med. Med MobilePay slipper du for at indtaste dine kortoplysninger og der er ingen beløbsgrænse.
Hvordan virker Mobile Pay?
1. Du indtaster dit MobilePay mobilnummer ved Faktura oplysningerne i “kassen” på vores webshop
2. Vores system sender en meddelelse til nummeret du har angivet
2. Godkend betalingen på din mobiltelefon i Mobile Pay
3. Beløbet reserveres på det kort du har valgt at tilknytte Mobile Pay
4. Når vi afsender din bestilling trækkes beløbet på kortet
Når betalingen er bekræftet, får du automatisk din kvittering for købet.